Přednášky o AX v ČR

Ačkoli už pár let pracuji v zahraničí, několikrát do roka jezdím do Čech a jsem stále v kontaktu s mnoha bývalými kolegy. Občas dostávám dotazy ohledně Dynamics AX a žádosti, abych detailněji ukázal něco, co jsem třeba zmínil na blogu.

Protože řada věcí by mohla zajímat více lidí, napadlo mě, že bych mohl některé z nich probrat veřejně. A pokud by i někdo další měl podobné tendence, mohli bychom zajít ještě o krok dál a třeba zorganizovat nějaká pravidelná setkání, kde by každý mohl prezentovat své nápady, diskutovat problémy a podobně.

Z mé strany by se dalo čekat hlavně povídání o programování, integraci AX a .NETu a o správě životního cyklu aplikací (ALM). Konkrétně jsem v poslední době dostal několik otázek o využití Powershellu ke správě Dynamics AX a o Team Foundation Serveru – to by pravděpodobně byla má první témata.

Protože nejvíce potenciálních zájemců je v Praze, a protože přes Prahu jezdím, udělal bych to tam. V budoucnu by se dalo uvažovat i o jiných místech, ale v tuto chvíli by to byla zbytečná debata.

Pokud byste se chtěli něčeho takového zúčastnit a/nebo máte jakýkoli související nápad, tak se mi prosím ozvěte (můžete zde nechat komentář nebo mi napsat e-mail na  goshoom na goshoom tečka net). Podle zájmu se uvidí, co dál.